maandag 12 september 2011

Kerstballen breien met Arne & Carlos

Omdat we nu al bezig zijn voor kerst zochten we wat inspiratie.
En toen kwam ik dit boek tegen in de winkel. Hij is echt alleen al heel leuk vanwege de voorkant. Vanwege het feit dat 2 mannen aan het breien zijn samen. Kijk vooral hun leuke truien!


'Traditie viert hoogtij! We gaan kerstballen breien met twee, uit Noorwegen afkomstige, modeontwerpers. Arne & Carlos tonen in deze stijlvolle uitgave een keur van kerstballen, gemaakt volgens de Noorse breitraditie. Het boek gaat uit van één basismodel voor meer dan vijftig verschillende kerstballen! Het is niet alleen geschikt voor de geoefende brei(st)ers die behoefte hebben aan nieuwe ideeën, maar ook voor beginners.'5 opmerkingen:

 1. Whaha oe leuk!!!

  Miss ook eens proberen, nog tips voor me??

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, die gaan in mijn boom dit jaar :D *originele kerstboom*. Doen jullie ook pieken? (Het moet natuurlijk wel in 1 stijl blijven ;) )

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cool zijn ze he! Ik ga zaterdag workshoppen bij izmooizo in rotterdam want lijkt me nog best lastig,die patronen breien:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is het he?
  Bij www.funkytyger.nl verkopen ze de echte breipakketten met Rauma wol. Deze wol wordt ook door Arne & Carlos gebruikt in hun boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ondertussen 22 kerstballen met de motieven van Arne en Carlos als een cadeau voor een vriendin gebreid... ben benieuwd naar haar reactie ! Ikzelf vind ze heel leuk ...
  Groeten
  Michèle

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...