vrijdag 3 oktober 2014

Opruim pogingen

Wat een heerlijke dag zo.

De zon schijnt een pit in de grond en men zegt dat dit de laatste zonnige dag is. Nou ik geniet er zeker nog even van. Samen met Zus en Oma eten we een ijsje bij de lokale cafetaria en zegt oma wel 1000 keer hoe ze ervan geniet om de zon in haar gezicht te hebben. 

En terwijl er een soort orkaan langs is geweest bij mij thuis omdat er een grote opruiming plaatsvindt mag ik eigenlijk van mezelf niet toegeven aan een creatieve mood. En dat blijkt een lastige taak als ik al die ‘troep’ zie langskomen en weet waarom ik dat ooit had gekocht. Want ik zie waslijn om daar (ohjaaa!) een tas van te maken, mooie borduurringen om met verschillende vintage stofjes teksten in te spannen, oud tafelzeil om een verfschort van te maken voor m’n aller-stoerste neefje (ook al is t nog veul te vroeg om te verven ik zie t al wel voor me) en nog 32713210481 van dat soort ideeën. 

Hahaha tja hard meezingen met Creedence Clearwater Revival en met al die inspiratie mislukken de pogingen van opruimen toch wel eens ;)

vintage embroidery


3 opmerkingen:

 1. Voor de welverdiende afwisseling is een creatieve uitspatting helemaal niet verkeerd. Vooral met zo'n superleuk resultaat!! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeejh ijsje met oma en zus, was kleine Brettje er ook bij? Goeie weer een blog wijffie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I wanna know, have you ever seen the rain? :)
  Klinkt in alles als een goede dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...