vrijdag 7 november 2014

Kerst decoratie

Kerst is al om de hoek en dit jaar wil ik mijn eigen decoraties maken. Niet zo lang geleden werd ik gevraagd mee te doen in een 'blog hop' georganiseerd door Stitch, Craft and Create. De 'blog hop' is de hele maand november en diverse bloggers doen er aan mee. Deze maand staat in het teken van kerst en alle bloggers maken iets unieks, geven je tips en patronen om zelf aan de slag te gaan.
Het was een goede start om mijn doel te bereiken want ik was meteen geïnspireerd om te beginnen voor de kerst decoratie. Ik ontving het ebook 'Crochet your Christmas baubles' en het patroon wat er meteen uit sprong was de koekemannetjes slinger. Het was een lastig patroon maar hij is echt heel erg leuk om te maken! 
Op de website vind je overigens veel leuke (gratis) patronen en ook (gratis) ebooks. Hier vind je bijvoorbeeld een gratis patroon van een kerstbal. Houd rekening met de engelse benaming van de steken. Een stokje in US is Double Crochet maar betekent in UK een vaste.  

Crochet christmas garland

Christmas is around the corner and I'm planning to make my own decorations this year. Recently I was asked to participate in a blog hop being run by Stitch, Craft and Create. This blog hop runs throughout the whole month of november and a lot of different bloggers are invited to it. 
And it was a pretty good start of my christmas goal this year. I received a copy of the ebook Crochet your Christmas Baubles and the coolest pattern I saw was the gingerbread man garland. I had to make it and started crocheting right away. And I'm happy how it turned out :)

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het nu al gezellig hangen, daar hoeft het niet perse kerst voor te zijn al is het natuurlijk wel een kerstfiguurtje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmpf, ik kom maar niet verder dan de slinger uit mn patroonboek en verder is het rechttoe rechtaan wat de klok slaat. Als het dan ook nog in het engels staat gaat het vrees ik helemaal een beproeving worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a gorgeous garland! Great job! It would look wonderful in my house, too. Should I send you my address? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow great article...keep posting.  here a great website for latest jokes.. you may read this also..

  latest whatsapp status

  Here We Provide Hindi Whatsapp Status, Sad Whatsapp Status,
  Funny Whatsapp Status, Love Whatsapp Status, Hurt Touching Whatsapp Status, Romantic Whatsapp Status, Morning Whatsapp Status, Aniversary Whatsapp Status,Good Night Sms, Good Morning Sms, Naughty Sms, Girl Friend Breakup Statushindi Whatsapp Status, Sad Whatsapp Status, Funny Whatsapp Status, Love Whatsapp Status, Hurt Touching Whatsapp Status, Romantic Whatsapp Status, Morning Whatsapp Status, Aniversary Whatsapp Status,
  Good Night Sms, Good Morning Sms, Naughty Sms, Girl Friend Breakup Status Etc.
  Keep Reading And Share With Friends.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...